Föreningen Aktiv Ungdom Malmö
En kul fritid till alla!

Covid-19

 Uppdatering gällande föreningens arbete hösten 2020 där vi valt att fortsätta med vår föreningsverksamhet. Samtliga rekommendationer att stänga ner gäller personer som är födda 2005 eller äldre. Vi arbetar främst med barn som är födda 2006 och yngre. Samt så länge grundskolan fortsätter, som har stora klasser på upp till 30 barn, känner vi oss trygga i att fortsätta. Rekommendation från Folkhälsomyndigheten är att inte ställa in föreningsverksamhet med barn, då man ser såväl negativa psykiska och fysiska effekter på det. Artikel i Sydsvenskan 17/11

 Vad det gäller regeln om sammankomster med 8 personer så är en förening, och dess aktiviteter, inte en offentlig eller allmän sammankomst. Regelverket säger "De ordinarie verksamheterna i bibliotek, museer, konsthallar, kulturhus och liknande utgör inte allmänna sammankomster eller offentliga tillställningar. Verksamheterna behöver därför inte stängas på grund av förbudsförordningen. Inget hindrar emellertid att kommunen begränsar antalet personer som samtidigt får vistas i lokalen."

Våra föreställningar denna termin är inte de heller allmänna sammankomster, dvs med publik, utan den sista lektionen på terminen. För några av grupperna är sista lektionen på en annan dag och tid men fortfarande en sista lektion. På dansuppvisningen 6/12 kommer vi att begränsa oss till max 30 barn/avslutning samt max 3-4 vuxna. På våra teater och musikalavslutningar är det endast gruppen tillsammans med max 2-3 vuxna. På konstutställningen löser Limhamns konsthall det med att endast släppa in 8 personer i taget i konsthallen. Sista kursvecka denna termin blir vecka 49. Avslutningsprogrammet hittar du här.

 Detta är vad som gäller tills vidare. Det kan komma att ändras. Det kan också vara så att Region Skåne eller Malmö stad som kommer med andra riktlinjer och då kommer vi självklart att rätta oss efter dem.

 Fortlöpande information uppdateras på hemsidan, facebook och via mail. Hör gärna av dig till oss om du har frågor, m.m.

 Vänlig hälsning Verksamhetschef Pernilla Röjner 

💐💐💐💐💐💐

Länk till Folkhälsomyndighetens rekommendation för föreningar

Länk till Region Skånes rekommendation.


Välkommen till oss på föreningen Aktiv Ungdom Malmö.  

Vi är en ideell förening med barn- och ungdomsverksamhet för ungefär 4-16 åringar. Läs mer här, Bild & form, Dans, Teater & Musikal

Det är enkelt att bli medlem hos oss. Läs mer här.

Vill du inte bli medlem går det ändå bra att vara med. Då gäller dock inte våra medlemspriser, erbjudande, rabatter, m.m. och barnen blir även oförsäkrade under kurstillfället.

Du hittar all aktuell information om vår förening, kurser, kursvillkor, prislista, personuppgiftshantering, och vår ideologi/metodik, m.m.


Vill du gå på en rolig aktivitet?! 

Kom gärna på våra drop-in aktiviteter.  Dans och skapande. Helt gratis!

Välkommen!!

________________________


Vi brinner för att skapa den bästa fritiden för barn och unga 

Här hittar du mer information om vår förening, vår vision,  våra ledare, m.m.

Välkommen till Föreningen Aktiv Ungdom Malmö en barn- och ungdomsförening i Malmö med:  Dansskola med Barndans, Showdance, och Streetdance, HipHop,  Orientalisk dans, och mycket mer, med grupper från 4 års ålder och till vuxna. Musikalskola med sång och dans, från 8 år och uppåt. Teater med teaterspel, dramaövningar och scenuppträdande m.m, med grupper för barn från 6 år och uppåt. Konst & Målarskola med teckning & målning, illustration med grupper från 5 år och uppåt. Workshops under året i dans, mode och design och mycket mera.

Anmälan och information på nätet, via e-mail: info@aktivungdommalmo.se och tel. 040-6633880. 

Välkommen!