Föreningen Aktiv Ungdom Malmö
En kul fritid till alla!

Dansuppvisning samt musikalföreställning denna terminen 23-24 maj.

Save the date!

Teaterskolan kommer ha föreställning på lite olika datum.

Konstskola utställning på Limhamns konsthall 12-13 juni.

Mer info kommer under våren.
Välkommen till oss på föreningen Aktiv Ungdom Malmö. Vi är en ideell förening med barn- och ungdomsförening med verksamhet för ungefär 4-19 åringar. Läs mer på våra kursfikar ovan.

Det är enkelt att bli medlem hos oss. Läs mer här.

Vill du inte bli medlem går det ändå bra att vara med. Då gäller dock inte våra medlemspriser, erbjudande, rabatter, m.m. och barnen blir även oförsäkrade under kurstillfället.

Du hittar all aktuell information om vår förening, kurser, kursvillkor, prislista, personuppgiftshantering, och vår ideologi/metodik, m.m.
Vi brinner för att skapa den bästa fritiden för barn, unga och vuxna 

Här hittar du mer information om vår förening, vår vision,  våra ledare, m.m.

Välkommen till Föreningen Aktiv Ungdom Malmö en barn- och ungdomsförening i Malmö med:  Dansskola med Barndans, Showdance, och Streetdance, HipHop,  Orientalisk dans, och mycket mer, med grupper från 4 års ålder och till vuxna. Musikalskola med sång och dans, från 8 år och uppåt. Teater med teaterspel, dramaövningar och scenuppträdande m.m, med grupper för barn från 6 år och uppåt. Konst & Målarskola med teckning & målning, illustration med grupper från 5 år och uppåt. Workshops under året i dans, mode och design och mycket mera.

Anmälan och information på nätet, via e-mail: info@aktivungdommalmo.se och tel. 040-6633880. 

Välkommen!