Föreningen Aktiv Ungdom Malmö
En kul fritid till alla!

Teaterskola & Musikalskola på Aktiv Ungdom Malmö 

Kurser våren 2020

 

Vårterminens program 2020 beräknas vara klart ca 20 december. Då hittar du hela vårt kursutbud här på vår hemsida.  Vill ni ha info om när vårt program är klart. Maila oss då! Så skickar vi vårt program till dig så fort det kommer ut.  

Prova på dagar våren 2020 tisdag-torsdag 21-23/1. Program kommer ut i början av januari.

 

Vi erbjuder kursverksamhet, och många andra aktiviteter, för barn, unga och vuxna inom bild och skapande, dans, teater, musikal, m.m.

Aktiv Ungdom Malmö är en av Malmös största barn- och ungdomsföreningar med:  Dansskola, Musikalskola, Teaterskola, Konst & Bild-skola, Lovverksamhet, Workshops och mycket mera, från 3/4 års ålder och till vuxna.

Vi har mycket kurser att välja på hos oss, med verksamhet nästan alla veckans dagar, på många olika lokaler, centralt, Limhamn, Stadion, Kirseberg, m.m. Vi erbjuder kursverksamhet, och många andra aktiviteter, för barn, unga och vuxna, såsom barndans, streetdance, jazzdans, teckning och målning, teater mini, sångskola och mycket mer. 

I föreningen arbetar vi med små grupper, för att synliggöra alla deltagare, och för en kvalitativ och lärorik verksamhet. Vi i Aktiv Ungdom Malmö tror på vikten av det sociala mötet, såväl mellan elever som ledare, och att ha en kul fritid. Föreningen har en undervisningsform som bygger på säker och skadeförebyggande träning och med dansen, konsten, teatern, sången eller annan verksamhet som du deltar i som viktigast. 

All aktuell information om vår Kulturskola, kursvillkor, prislista, personuppgiftshantering och vår ideologi/metodik, m.m.


Medlemskap

Det är enkelt att bli medlem i vår förening. För medlemskap i föreningen behöver vi endast fullständigt personnummer.  Läs mer om detta under kursvillkor
Vi sköter all personuppgiftshantering enligt GDPR, samt enligt Malmö kommuns regelverk. Läs mer här om vår personuppgiftshantering.


Du kan läsa mer om oss, föreningen, vår ideologi, m.m. här