Föreningen Aktiv Ungdom Malmö
En kul fritid för barn och unga!

Konstskola på Aktiv Ungdom Malmö

Nedan hittar du alla våra konst och målarskola kurser för våren 2021. Kurserna ligger i ålderordning.

Sommarlov 2021  - Var med oss på något av våra dagläger! Läs mer här


Vårens 2021 kurser är stängda för anmälan. Nästa termin är hösten 2021Vi planerar att ha vårt program klart i slutet på juli. Kursstarter hösten 2021 vecka 35 och 36 


Maila gärna oss om du har några frågor.Fullbokade kurser - det går jättebra att anmäla sig som reserv om någon skulle hoppa av. Maila oss eller gör en anmälan via webbanmälan

 


 


Alla kursavgifter är exkl. medlemsavgift. Vår medlemsavgift är 50:- för hela 2021

 

 

 


 


Vi erbjuder kursverksamhet, och många andra aktiviteter, för barn, unga och vuxna inom bild och skapande, dans, teater, musikal, m.m.

Hos oss gör alla ledare sina egna lektionsupplägg, så varje grupp blir unik. Vi värnar om våra ledares kreativitet och kompetens, som har stort fokus på vad som passar varje grupp, kvalitet, lekfullhet & glädje, och elevernas delaktighet, m.m. I föreningen arbetar vi med små grupper, för att synliggöra alla deltagare, och för en kvalitativ och lärorik verksamhet. Hos oss kan man komma såväl som nybörjare eller med erfarenhet. Vår ideologi och arbetssätt är metodarbete med åldersindelning i våra grupper istället för nivåer eller teknikindelning.  Vi har små grupper och kan arbeta såväl kollektivt med gruppen som individuellt med varje elev. Vi arbetar med hela verksamheten som konstnär för våra barn och unga från start och grunder till avancerat och med vernissage i slutet av varje termin.

 Aktiv Ungdom Malmö är en av Malmös största barn- och ungdomsföreningar med:  Dansskola, Musikal & Teaterskola, Konst & Målarskola, Lovverksamhet, Workshops och mycket mera, från 4 års ålder och till vuxna. Vi har förutom konstskolan många kurser att välja på hos oss, med verksamhet nästan alla veckans dagar, på många olika lokaler, centralt, Limhamn, Stadion, Kirseberg, m.m. Vi erbjuder kursverksamhet, och många andra aktiviteter, för barn, unga och vuxna, såsom barndans, streetdance, jazzdans, teckning och målning, teater mini, sångskola och mycket mer.

All aktuell information om vår Kulturskola, kursvillkor, prislista, personuppgiftshantering och vår ideologi/metodik, m.m.

Medlemskap

Det är enkelt att bli medlem i vår förening. För medlemskap i föreningen behöver vi endast fullständigt personnummer.  Läs mer om detta under kursvillkor
Vi sköter all personuppgiftshantering enligt GDPR, samt enligt Malmö kommuns regelverk. Läs mer här om vår personuppgiftshantering.

I föreningen arbetar vi med små grupper, för att synliggöra alla deltagare, och för en kvalitativ och lärorik verksamhet. Vi i Aktiv Ungdom Malmö tror på vikten av det sociala mötet, såväl mellan elever som ledare, och att ha en kul fritid. Föreningen har en undervisningsform som bygger på säker och skadeförebyggande träning och med dansen, konsten, teatern, sången eller annan verksamhet som du deltar i som viktigast. 

Du kan läsa mer om oss, föreningen, vår ideologi, m.m. här