Föreningen Aktiv Ungdom Malmö
En kul fritid till alla!

Kulturskola Aktiv Ungdom Malmö - med danskurser, teaterskola, musikalskola och konstskola

 Vi erbjuder kursverksamhet, och många andra aktiviteter, för barn, unga och vuxna inom bild och skapande, dans, teater, musikal, m.m.

Vårt program för höstterminen planeras vara klart i slutet på juli eller början på augusti. I höst kommer vi att ha verksameht på Dammfri Danssal, Husiegård, Malmö Isstadion, Sundsbrohallen, Kirsebergs Kulturhus och Ungdomens hus i Malmö.
Höstens kurser startar från vecka 35/36.


Aktiv Ungdom Malmö är en av Malmös största barn- och ungdomsföreningar med:  Dansskola, Musikalskola, Teaterskola, Konst & Bild-skola, Lovverksamhet, Workshops och mycket mera, från 3/4 års ålder och till vuxna.

Det går bra att göra en intresseanmälan redan nu om ni vill ha vårt program mailat till er när det läggs ut. Maila oss då! Så skickar vi vårt program till dig så fort det kommer ut. Vi planerar för att ha vårt kursprogram klart i slutet av juli/början på augusti.

Vi har mycket kurser att välja på hos oss, med verksamhet nästan alla veckans dagar, på många olika lokaler, centralt, Limhamn, Stadion, Kirseberg, m.m. Vi erbjuder kursverksamhet, och många andra aktiviteter, för barn, unga och vuxna, såsom barndans, streetdance, jazzdans, teckning och målning, teater mini, sångskola och mycket mer.

All aktuell information om vår Kulturskola, kursvillkor, prislista, personuppgiftshantering och vår ideologi/metodik, m.m.

Medlemskap

Det är enkelt att bli medlem i vår förening. För medlemskap i föreningen behöver vi endast fullständigt personnummer.  Läs mer om detta under kursvillkor
Vi sköter all personuppgiftshantering enligt GDPR, samt enligt Malmö kommuns regelverk. Läs mer här om vår personuppgiftshantering.

I föreningen arbetar vi med små grupper, för att synliggöra alla deltagare, och för en kvalitativ och lärorik verksamhet. Vi i Aktiv Ungdom Malmö tror på vikten av det sociala mötet, såväl mellan elever som ledare, och att ha en kul fritid. Föreningen har en undervisningsform som bygger på säker och skadeförebyggande träning och med dansen, konsten, teatern, sången eller annan verksamhet som du deltar i som viktigast. 

Du kan läsa mer om oss, föreningen, vår ideologi, m.m. här