Föreningen Aktiv Ungdom Malmö
En kul fritid för barn och unga!

Våra ledare

För att vara ledare hos oss bör du ha god kunskap i ditt ämne (dans, teater, musikal, bild & form), gärna ha erfarenhet av att jobba med barn och unga men det är inget krav, samt brinna för att dela med dig av dina kunskaper, och vilja ge barn och unga kunskap som räcker hela för livet. Vi väljer ledare till våra grupper med största omsorg och värderar kvalitet och kompetens högt. 


Vill du vara först! Maila din CV och personligt brev till oss redan nu.

Alla våra ledare har erfarenhet  och/eller utbildning inom sitt område, samt alla har bl.a. genomgått Aktiv Ungdom Förbundets ledarutbildning. Föreningen arrangerar även fortbildning av alla ledare regelbundet.   För att vara ledare hos oss måste du ha fyllt 16 år.

Är du intresserad av att bli kursledare eller ledarassistent hos oss, skicka oss ett mail och berätta mer om dig själv och varför du vill jobba hos oss,  till jobb@aktivungdommalmo.se Om oss - Föreningen Aktiv Ungdom Malmö 

Aktiv Ungdom i Malmö har kulturaktiviteter som bl.a. dans, teater, bild och skapande för alla åldrar, barn, unga och vuxna. Vi verkar för att ge alla en stimulerande och givande fritid, och en möjlighet att engagera sig i föreningslivet. 

I föreningen arbetar vi med små grupper, för att synliggöra alla deltagare, och för en kvalitativ och lärorik verksamhet. Vi i Aktiv Ungdom Malmö tror på vikten av det sociala mötet, såväl mellan elever som ledare, och att ha en kul fritid. Föreningen har en undervisningsform som bygger på säker och skadeförebyggande träning och med dansen, konsten, teatern, sången eller annan verksamhet som du deltar i som viktigast. 

Föreningen har som huvudsaklig inriktning att ge alla möjlighet att efter eget intresse uppleva tillfredsställelsen av konstnärlig verksamhet, dans och annan idrottslig verksamhet och på så sätt främjas barn och ungdoms fysiska och psykiska hälsa.


Medlemskap

Det är enkelt att bli medlem i vår förening. För medlemskap i föreningen behöver vi endast fullständigt personnummer. 

Läs mer om detta under kursvillkor.

Vi sköter all personuppgiftshantering enligt GDPR, samt enligt Malmö kommuns regelverk. Läs mer här om vår personuppgiftshantering.